Min Healy slår seg av før batteristatusen har nådd 0 %.

Healy-batteriet krever noen full-ladesykluser etter en tilbakestilling av maskinvare og første gangs bruk, før ladeindikatoren er kalibrert og viser riktig batteriladestatus. Imidlertid, hvis ladeindikatoren fremdeles ikke er kalibrert korrekt, gjør du følgende:

• Koble din Healy til en lader (helst med 5V/2A-strøm) ved å bruke USB-til-Micro USB-kabelen.
  • Mens Healy-enheten lader, trykker du kort en gang på av/på-knappen. Nå skal det grønne LED-lyset være på kontinuerlig og flimre med jevne mellomrom (dette trinnet er kun nødvendig hvis ladingen ikke fullføres innen én dag).
  • Lad opp din Healy inntil den grønne LED-lampen slukker.
  • Bruk nå Healy til batteriet er helt utladet, og lad det igjen til det grønne LED-lyset slukker.

Etter noen komplette ladesykluser, skal batteriet vare i ca. 2-7 programmer, avhengig av programmene, deres varighet og intensitet. Ikke utfør en tilbakestilling av maskinvare for Healy-enheten din med mindre det er virkelig nødvendig. Dette vil også tilbakestille kalibreringen av batteriet, og du må gjenta trinnene ovenfor.