Allmänna lösningar på problem

1. Stäng av Bluetooth och wifi på telefonen
  2. Delete Healy app and/or HealAdvisorAnalyse app and/or HealAdvisor app
  3. Stäng av telefonen
  4. Återställ maskinvaran på Healy-enheten (håll strömknappen intryckt i 15–20 sekunder)
  5. Slå på telefonen
  6. Slå på Bluetooth och wifi
  7. Reinstall* Healy app and/or Analyse app and/or HealAdvisor app

*Make sure to enable all permissions when reinstalling the apps. For Android, clear cache after reinstalling HealAdvisor App.

Om stegen ovan inte löser problemet:

• Kontrollera inställningar i telefonen
  • Kontrollera att inga andra appar körs i bakgrunden (Healy-appen kan inte köras samtidigt som Analyse-appen)
  • Gå till Analyse-appen och kontrollera att serienumret visas
  • Kontrollera wifi-anslutningen, kontrollera om VPN används, använd ett annat wifi, försök använda mobildata
  • Kontrollera att appen inte ansluter till någon annan enhet
  • Gå till ett annat rum/en annan plats där det inte finns några andra Bluetooth-enheter eftersom de kan orsaka störningar