Hvordan fungerer HealAvisor-analyseappen?

HealAdvisor-analyseappen bruker Healy til å utføre analyser i informasjonsfeltet. Gjennom interaksjonen av brukerens bevissthet med Healy og informasjonsfeltet, oppstår kvanteforviklinger, som brukes til å bestemme analyseresultatene ved å bruke de riktige algoritmene.
Det samme prinsippet brukes i programmene Individualized Microcurrent Frequency (IMF) til Healy-appen for å bestemme riktig frekvens og overføre den ved hjelp av elektroder.