Jeg får ikke noe serienummer å velge når jeg legger inn en bestilling.

Det kan være flere årsaker til dette. Først av alt, sjekk om e-posten som ble registrert i butikken også er den som Healy er registrert på. Videre nekter systemet automatisk bestillingen dersom modulen allerede er aktivert. Hvis det fortsatt ikke er mulig, vennligst kontakt vår brukerstøtte og oppgi serienummeret og e-postadressen du ønsker å bestille med.