Jag får inget serienummer att välja när jag vill lägga en beställning.

Det kan finnas fler orsaker till detta. Först av allt kan du kontrollera om e-postadressen du registrerat i butiken också är den som din Healy är registrerad med. Dessutom kommer systemet automatiskt att neka beställningen om modulen redan är aktiverad. Om det fortfarande inte fungerar, var god kontakta vår support och ge dem serienumret och e-postadressen som du vill använda för att beställa.