Jeg mangler profilbilde i Healy Watch-appen.

Vanligvis blir bildet tatt når du logger på Healy Watch-appen. Noen ganger blir dette trinnet droppet. For å legge til et nytt profilbilde eller endre det eksisterende profilbildet i Healy Watch-appen, gå til Innstillinger – Personopplysninger. Klikke på «Bilde» for å legge til eller endre profilbildet. Det eksisterende profilbildet eller et tomt felt vil vises. Nå kan du enten ta et nytt bilde eller importere et fra fotogalleriet.