Jeg tror ikke bonusen min er korrekt beregnet. Hva kan jeg gjøre?

Hvis du ikke har en klar forståelse av hvordan bonusen din beregnes, bør du først vurdere følgende ting. Det er bonuser som utbetales ukentlig, månedlig eller kvartalsvis. Du finner alle i backoffice under «Performance Management». Der kan du også se hvilken periode de er tildelt (Weekly Bonus Plan & Monthly Bonus Plan). For hver bonus er det visse kvalifikasjonsbetingelser (kriterier), som du kan finne i gjeldende kompensasjonsplan. Vær også oppmerksom på returperioden for salgene. Hvis du fortsatt har spørsmål om beregningen kan du kontakte brukerstøtte direkte, vennligst definer i henvendelsen din hvilken bonus det er.