Jeg kommer umiddelbart til påloggingsskjermen selv om jeg aldri har registrert en Cloud-konto for HealAdvisor-analyseappen.

Ettersom vi bruker SSO-funksjonen (Single Sign On) er det ingen registreringsprosess for HealAdvisor-analyseappen. Du kan enkelt logge deg på alle våre apper og digitale plattformer med din påloggingsinformasjon for Healy World-butikken. Etter at du har koblet til din Healy vil du se påloggingsskjermen der du kan logge inn med din Healy World-butikk e-postadresse og passord, selv om du aldri har brukt HealAdvisor-analyseappen før. Det er ikke mulig å logge seg på med Healy World-brukernavnet, du kan bare bruke e-postadressen til Healy World-butikken.
Etter at du har logget deg på første gang, må du sørge for å lage en sikkerhetskopi av hovednøkkelen din.