Jag kommer direkt till inloggningsskärmen trots att jag inte har registrerat mig för ett molnkonto i HealAdvisor Analyse-appen.

Det finns ingen registreringsprocess för HealAdvisor Analyse-appen eftersom vi använder enkel inloggning (SSO). Det betyder att du kan logga in på alla våra appar och digitala plattformar med dina Healy World butiks-inloggningsuppgifter. När du har anslutit till en Healy-enhet dirigeras du till en inloggningsskärm där du kan logga in med samma e-postadress och ditt lösenord som du använder på Healy World-butik, även om du aldrig förut har använt HealAdvisor Analyse-appen. Det är inte möjligt att logga in med ditt Healy World butik-användarnamn, du kan bara använda e-postadressen.
Kom ihåg att skapa en säkerhetskopia av huvudnyckeln när du har loggat in för första gången.