Må jeg bruke elektroder for å bruke et Healy-frekvensprogram?

Mikrostrømmen med frekvensene til Healy-frekvensprogrammer overføres til kroppen via elektroder. Hvis ingen elektroder brukes, sendes bare informasjonen om frekvensene til informasjonsfeltet, og det frekvensmodulerte magnetfeltet som genereres av generatoren overføres til det Bioenergetiske Feltet. Med HealAdvisor-analyseappen blir informasjonen alltid sendt direkte til informasjonsfeltet ved hjelp av en kvantesensor.