Allmänt

Varför känner jag inget? Varför kan jag känna vissa frekvenser, men inte andra?

Vår fysiska kropp kan endast känna upp till 1 000 Hz. Healy kan ge mycket högre frekvenser och varje program ger olika frekvenser, som mäts i Hz. Du kan testa att öka intensiteten tills det kittlar lätt. Vissa av oss är känsligare än andra. Vissa dagar kanske du har större resonans med vissa frekvenser, andra dagar mindre. Det

Varför känner jag inget? Varför kan jag känna vissa frekvenser, men inte andra? Read more

Vår fysiska kropp kan endast känna upp till 1 000 Hz. Healy kan ge mycket högre frekvenser och varje program ger olika frekvenser, som mäts i Hz. Du kan testa att öka intensiteten tills det kittlar lätt. Vissa av oss är känsligare än andra. Vissa dagar kanske du har större resonans med vissa frekvenser, andra dagar mindre. Det

Hur långt från telefonen kan du förflytta dig när du kör ett program utan att anslutningen bryts?

Bluetooth har en kort räckvidd på högst 10 meter. Om du kör ett Healy-program fortsätter programmet att köras tills det är klart om telefonen tappar Bluetooth-anslutningen. Sedan stängs Healy av.

Hur långt från telefonen kan du förflytta dig när du kör ett program utan att anslutningen bryts?  Read more

Bluetooth har en kort räckvidd på högst 10 meter. Om du kör ett Healy-program fortsätter programmet att köras tills det är klart om telefonen tappar Bluetooth-anslutningen. Sedan stängs Healy av.

Kan en Healy överlåtas till en oregistrerad person?

Nej, det är inte möjligt att överföra en Healy till en person som inte är registrerad. Den nya ägaren måste registrera sig online. Detta kan göras utan att göra att beställa som medlem eller kund.

Kan en Healy överlåtas till en oregistrerad person? Read more

Nej, det är inte möjligt att överföra en Healy till en person som inte är registrerad. Den nya ägaren måste registrera sig online. Detta kan göras utan att göra att beställa som medlem eller kund.

Kan jag sälja min Healy eller demo-enhet?

Ja, en Healy (både en köpt och en demo-enhet) kan överlåtas. För att detta ska vara möjligt måste den nya ägaren redan ha ett Healy-konto. Den gamla ägaren kan då kontakta supporten och be om överföringen. SN-numret samt den nya ägarens namn och e-postadress ska bifogas. Observera att abonnemang som finns på Healy inte kan

Kan jag sälja min Healy eller demo-enhet? Read more

Ja, en Healy (både en köpt och en demo-enhet) kan överlåtas. För att detta ska vara möjligt måste den nya ägaren redan ha ett Healy-konto. Den gamla ägaren kan då kontakta supporten och be om överföringen. SN-numret samt den nya ägarens namn och e-postadress ska bifogas. Observera att abonnemang som finns på Healy inte kan