Hur kan jag välja den exakta platsen där den nya medlemmen bör placeras?

Du kan placera dina nya medlemmar i “Min butik” -> “Icke utplacerade medlemmar”-fältet antingen till vänster eller höger. Varje gång du lägger till en Independent Healy World Member, kan du lägga till denna till en av dessa två grenar. Medlemmen kommer automatiskt att placeras på den nästa fria utomstående position. Du kan inte ändra mer på detta. Andra personer i din upline och downline kan också placera folk på en av dina grenar, så din Dual-Team-genealogi växer inte bara genom dina ansträngningar, men också genom hela ditt teams ansträngningar!