Kommer informationen jag sparat i HealAdvisor Analyse-appens demoläge att synas på en annan telefon?

Nej. I demoläget skickas ingen information till molnet. Detta betyder att den information som du sparade i demoläget endast kommer att lagras lokalt på telefonen som informationen skapades på. Detta kommer att försvinna från telefonen så fort du loggar in med ditt personliga konto. Därför passar demoläget perfekt för att presentera HealAdvisor-analysen.