Vil dataene jeg har lagret i demomodus til HealAdvisor-analyseappen være synlige på en annen smarttelefon?

Nei. I demomodus blir ingen opplysninger sendt til skyen. Dette betyr at dataene du lagrer i demomodus, kun vil bli lagret lokalt på smarttelefonen der dataene ble opprettet. Den forsvinner fra smarttelefonen så snart du logger på med din personlige konto. Derfor er demomodusen ideell for å presentere Healadvisor-analysen.