Kan jag minimera HealAdvisor Analyse-appen medan jag kör en analys?

Att minimera HealAdvisor Analysis-appen eller använda energisparläget på din telefon under en analys eller när resonans ska undvikas. Huvudorsaken är att Healy behöver en konstant Bluetooth-anslutning till HealAdvisor Analyse-appen för att kunna fungera korrekt. Denna anslutning avbryts när appen minimeras och analys- eller resonansprocessen avslutas. Detta är annorlunda med Healy-appen. Programmen på Healy-appen körs utan telefonen eftersom de överförs till Healy-enheten och kan köras självständigt.