Kan jeg minimere HealAdvisor-analyseappen når jeg kjører en analyse?

Minimering av HealAdvisor-analyseappen eller bruk av energisparingsmodusen til smarttelefonen din under en analyse eller ved resonans bør unngås. Hovedårsaken til dette er at Healy trenger en konstant Bluetooth-tilkobling til HealAdvisor-analyseappen for å fungere skikkelig. Denne forbindelsen avbrytes når appen minimeres og analysen eller resonansprosessen avsluttes. Dette er annerledes med Healy-appen. Programmene til Healy-appen kjører uten smarttelefonen, da de overføres til Healy-enheten og kan kjøres uavhengig.