Jag kan inte logga in på något system efter en lösenordsåterställning.

Använd alternativet/funktionen “glömt lösenord” när du klickar på “logga in”-knappen längst upp till höger på vår butikshemsida. Ett mejl kommer att skickas till din giltiga mejladress på ditt butikskonto, så att du kan återställa ditt lösenord än en gång. Med hjälp av detta steg kan du logga in i din butik, backoffice och mobilappar.