De knop Inloggen heeft een grijze achtergrond in de HealAdvisor Analyse-app

Als je niet kunt inloggen in de HealAdvisor Analyse-app omdat de knop inloggen een grijze achtergrond heeft, controleer dan het volgende:
-de ruimte voor het e-mailadres is ingevuld en heeft het juiste formaat
-de ruimte voor het wachtwoord is ingevuld
-alle drie overeenkomsten zijn gelezen en geaccepteerd (tik op de knoppen in plaats van erover te schuiven als je ze wenst te accepteren)
Als het probleem zich blijft voordoen, probeer dan een andere internetverbinding.