Kategori: Generelt

Dette kan ha flere årsaker. Først av alt er det viktig å sikre at regionen som lenken er gyldig for, tilsvarer regionen til bestilleren. Videre bør mellomrom fjernes når du kopierer affiliate-lenken og sørg for at affiliate-lenken har den 12-sifrede koden til din henvisning og ikke hans/hennes brukernavn. Hvis dette fortsatt ikke løser problemet, kan …

Affiliate-lenken min fungerer ikke. Les mer »

Disse videoene viser trinn for trinn hvordan en ny kunde registreres, et nytt medlem registreres og hvordan du bestiller til deg selv. Sånn registrerer du en ny kunde https://vimeo.com/585811784 Sånn registrerer du et nytt medlem med en henvisninglenke https://vimeo.com/585811830 Sånn bestiller du som Healy World-medlemhttps://vimeo.com/585808818/e25044b54e .