Hvor kan jeg finne mine registrerte Healys, som jeg har tjent gjennom en kampanje?

Dette kan du se i butikken under «Min konto» og deretter «Enheter». Der kan du se hvert serienummer og det tilhørende produktnavnet. For Healy-versjoner hvis navn forble det samme under systemendringen, kan fakturaen brukes, da versjonen kan bestemmes ut fra kjøpsdatoen.

Enheter som du kan motta på grunn av en kampanje som kjører, vil bli listet opp der, etter at den endelige beregningen for den kampanjen er gjort og enhetene er knyttet til kontoen din.