Var kan jag hitta mina registrerade Healys som jag fått genom en kampanj?

Dessa kan du hitta i butiken under “Mitt konto” och sedan “Enheter”. Där kan du se varje serienummer och den motsvarande produktens namn. För Healy-versioner vars namn förblev desamma vid systemändringen kan fakturan användas eftersom en version kan fastställas med hjälp av inköpsdatumet.

Enheter som du eventuellt får tack vare en pågående kampanj kommer att visas här efter att den sista uträkningen för den kampanjen har gjorts och enheterna har kopplats till ditt konto.