Jag har överlåtit min Healy och mitt konto till en ny användare. Hur kan den nya användaren byta alla data?

Öppna ett supportärende, välj rätt ämne (kontoöverföring) och bifoga följande dokument till ärendet: Kopior av datasidorna i ditt och den nya ägarens ID-kort/pass, försäljningskontraktet, den nya ägarens senaste elräkning (inte äldre än tre månader) samt det ifyllda och undertecknade överföringsformuläret.