Jeg har overført min Healy og kontoen min til en ny bruker. Hvordan kan alle data endres til den nye brukeren?

Vennligst åpne en servicehenvendelse, velg riktig emne (kontooverføring) og oppgi følgende dokumentasjon sammen med henvendelsen: Kopi av ID-/passdatasidene fra deg og den nye eieren, salgskontrakt, siste strømregning til den nye eieren (ikke eldre enn 3 måneder) og det utfylte og behørig signerte kontooverføringsskjemaet.