I noen Healy-systemer kan jeg logge inn, i andre fungerer det ikke med samme innloggingsdata.

Du må alltid sørge for at du kan logge på butikkkontoen din. For å sikre uhindret pålogging til andre systemer, kan du gå direkte til kontodetaljene på dashbordet i butikken din, endre/oppdatere ønsket passord og deretter klikke på «Lagre endringer». Denne handlingen vil få alle våre systemer/apper til å godta passordet ditt for å logge på .