Jag kan logga in på vissa Healy-system, men på vissa andra fungerar det inte med samma inloggningsuppgifter.

Du måste alltid kontrollera att du kan logga in på ditt butikskonto. För att sedan garantera en smidig inloggning på andra system kan du gå direkt till dina kontouppgifter i din butiksöversikt, ändra/uppdatera ditt önskade lösenord och klicka sedan på “Spara ändringar”. Detta kommer att tvinga all våra system/appar att acceptera ditt lösenord när du loggar in.