Kategori: Tillbehör

Det spelar ingen roll hur armbanden kopplas i Healy (polaritet + och −) och vilken handled som ansluts till vilken elektrod. Om det inte kittlar vid användningen bör du öka intensiteten, fukta armbanden, kontrollera att de sitter korrekt, byta till högre strömstyrka i HealAdvisor-appen under Inställningar -> Healy-konfiguration. Armbanden måste sitta tajt.

Känslig och torr hud kan ibland bli irriterad av mikroströmapplicering. Använd en fuktad bomullstrasa under elektroderna. Detta säkerställer optimal ledningsförmåga. Kontrollera även att elektroderna har god kontakt med huden och minska vid behov programmets strömintensitet. Det är viktigt för mikroströmmens effekt att strömmen flödar. Du kan kontrollera om strömmen flödar: Om cirkeln på skärmen som …

Min hud har blivit irriterad efter att jag har applicerat mikroström genom elektroder Läs mer »

Kontrollera att allt är korrekt anslutet och använd en fuktad bomullstrasa under armbanden. Detta förbättrar ledningsförmågan. Det är viktigt för behandlingens effekt att cirkeln som visar tidsförloppen på skärmen är vit, eftersom det betyder att strömmen flödar – om strömmen inte flödar visas cirkeln i svart. Byt till högre strömstyrka i HealAdvisor-appen under Inställningar -> …

Jag känner ingenting med armbanden eller de självhäftande elektroderna, inte ens vid 100 % intensitet. Läs mer »

Mikroströmmen med frekvenser i Healy-frekvensprogrammen överförs till kroppen med elektroder. Om inga elektroder används skickas frekvensinformationen endast till informationsfältet och det frekvensmodulerade magnetfältet som genereras av generatorn överförs till det bioenergetiska fältet. Med HealAdvisor Analyse-appen skickas informationen alltid direkt till informationsfältet med hjälp av kvantumsensorn.

Var god kontakta supporten om dina armband är skadade eller felaktiga. Skicka in en detaljerad beskrivning av problemet, samt foton om det är nödvändigt. Vi ser över varje fall självständigt. Armbanden byts ut om det behövs.