Så ansluter du armbanden till Healy och placerar dem på handleden

Det spelar ingen roll hur armbanden kopplas i Healy (polaritet + och −) och vilken handled som ansluts till vilken elektrod. Om det inte kittlar vid användningen bör du öka intensiteten, fukta armbanden, kontrollera att de sitter korrekt, byta till högre strömstyrka i HealAdvisor-appen under Inställningar -> Healy-konfiguration. Armbanden måste sitta tajt.