Jag har problem med att ladda MagHealy.

Om du har problem med att ladda MagHealy ska du kontrollera att stickkontakten du använder för att koppla induktionsladdarens USB-kabel kan mata ut 2 A. Stäng av MagHealy och laddaren helt och hållet. Ta bort MagHealy från laddaren, vänta i 20 sekunder och sätt tillbaka MagHealy mitt på laddaren igen.
Observera: Om rumstemperaturen är hög tar det längre tid att ladda. När laddar-indikatorn når 99 % utförs batteriunderhåll, vilket kan ta upp till en timme. Dock kan du redan använda MagHealy.