Jeg har problemer med å laste inn MagHealy.

Hvis du har problemer med å lade MagHealy, sjekk at strømadapteren du bruker til å koble til USB-kabelen til den induktive laderen kan gi 2 A. Slå av MagHealy og laderen helt. Ta MagHealy av laderen, vent 20 sekunder og sett MagHealy på laderen i midten igjen.
Merk: Ved høy romtemperatur tar ladingen lengre tid. Når ladeindikatoren når 99 %, utføres batterivedlikehold, noe som kan ta opptil en time. Du kan imidlertid allerede bruke MagHealy.