Ik heb problemen met het laden van de MagHealy.

Als je problemen hebt met het opladen van de MagHealy, controleer dan of de voedingsadapter die je gebruikt om de USB-kabel van de inductieve lader aan te sluiten 2 A kan leveren. Schakel de MagHealy en de lader volledig uit. Neem de MagHealy van de lader, wacht 20 seconden en plaats de MagHealy weer in het midden op de lader.
Opmerking: Bij hoge kamertemperatuur duurt het opladen langer. Wanneer de laadindicator 99% bereikt, wordt er onderhoud aan de batterij gepleegd, wat tot een uur kan duren. Maar je kunt de MagHealy al wel gebruiken.