Hoe sluit je de armbandelektroden aan op de Healy en hoe plaats je ze op je pols?

Het maakt niet uit hoe je de armbandelektroden op de Healy (plus- of minpool) aansluit en welke pols op welke elektrode is aangesloten. Als er geen tintelingen worden gevoeld tijdens de applicatie, verhoog dan de intensiteit, bevochtig de armbanden, controleer de juiste positionering, schakel over naar hoge stroom in de HealAdvisor-app onder instellingen -> Healy configuratie. De armbanden moeten strak zitten.