Jag känner ingenting med armbanden eller de självhäftande elektroderna, inte ens vid 100 % intensitet.

Kontrollera att allt är korrekt anslutet och använd en fuktad bomullstrasa under armbanden. Detta förbättrar ledningsförmågan. Det är viktigt för behandlingens effekt att cirkeln som visar tidsförloppen på skärmen är vit, eftersom det betyder att strömmen flödar – om strömmen inte flödar visas cirkeln i svart. Byt till högre strömstyrka i HealAdvisor-appen under Inställningar -> Healy-konfiguration