Jeg kjenner ikke noe med armbåndene eller de selvklebende elektrodene, selv ved 100 % intensitet.

Sjekk om alt er riktig tilkoblet og prøv å legge en fuktig bomullsklut under armbåndene; dette vil forbedre ledningsevnen. Det er viktig at sirkelen som viser tidsforløpet på skjermen er hvit. Dette indikerer at strømmen flyter og at anvendelsen er vellykket – hvis ingen strøm flyter, vises denne sirkelen i svart. Bytt til høystrøm i HealAdvisor-appen under innstillinger -> Healy-konfigurasjon