Jeg har opplevd hudirritasjoner etter å ha påført mikrostrømmer via elektroder

Sensitiv og tørr hud kan i noen tilfeller reagere på mikrostrømbehandlinger. Bruk en fuktig bomullsklut under elektrodene; dette sikrer optimal ledningsevne. Forsikre deg også om at elektrodene er i god kontakt med huden, og reduser intensiteten på programmet om nødvendig. Det er viktig for effekten av mikrostrømbehandlinger at strømmen flyter. Slik kan du sjekke om strømmen flyter: Hvis sirkelen som viser tidsforløpet på skjermen er hvit, indikerer dette at strømmen flyter – hvis ingen strøm flyter, vises denne sirkelen i svart.