Ik heb huidirritaties gehad na toepassing van microstroom via elektroden

Een gevoelige en droge huid kan soms geïrriteerd raken door microstroomtoepassingen. Gebruik onder de elektroden een vochtige katoenen doek; hierdoor krijg je een optimale geleiding. Zorg er voor dat de elektroden goed contact maken met de huid en verlaag zo nodig de intensiteit van het programma. Voor het effect van microstromen is het van belang dat sprake is van stroom. Je kan controleren of er sprake is van stroom: Als de tijdvoortgangscirkel op het scherm wit is, dan is er sprake van stroom – als er geen stroom is, dan is de cirkel zwart.