Ik voel niets bij de armbanden of kleefelektroden, zelfs niet bij 100% intensiteit.

Controleer of alles goed is aangesloten en gebruik een vochtige katoenen doek onder de armbanden, dit zal de geleiding verbeteren. Het is belangrijk voor de effectiviteit van de toepassing dat de cirkel, waarmee de voortgang op het scherm wordt aangegeven, wit is. In dat geval is er sprake van stroom – als er geen stroom is, is de cirkel zwart. Je kunt wisselen naar hoge stroom in de HealAdvisor-app onder Instellingen -> Healy-configuratie