Waarom moet voor mijn Healy GPS/locatiedeling ingeschakeld zijn voor een Bluetooth-verbinding, terwijl dat voor andere apparaten niet het geval is?

Dit is het geval bij Android-versies 6.0 en hoger Er zijn twee verschillende soorten Bluetooth-verbindingen: Standaard Bluetooth en Bluetooth Low Energy (BLE). Het belangrijkste verschil tussen deze twee is dat de BLE een aanzienlijk lager energieverbruik heeft dan standaard Bluetooth. Sommige apparaten en apps voor verschillend gebruik (veel draagbare apparaten) hebben een BLE nodig zodat je ze langer kunt gebruiken dan met alleen de standaard Bluetooth. Apparaten zoals de meeste hoofdtelefoons, draadloze toetsenborden en muizen, enz. gebruiken gewoonlijk standaard Bluetooth, omdat hun stroomverbruik gewoonlijk niet zo belangrijk is als dat van de Healy. Om verbinding te kunnen maken met Bluetooth Low Energy, moet de functie GPS/Location Sharing zijn ingeschakeld.