Mijn Healy maakt geen verbinding met de Healy-app. Bluetooth- en verbindingsproblemen.

Om de Healy met je smartphone te kunnen verbinden, moet Bluetooth op je smartphone actief zijn en moet de Healy volledig zijn opgeladen. Daarnaast moet je Healy zich in de buurt van de smartphone bevinden (<10m) en mag hij niet verbonden zijn met een andere smartphone. Bovendien moet het delen van locatie worden ingeschakeld, dit is vereist voor Bluetooth Low Energy. Voordat je de Healy App of de HealAdvisor Analyse App start, moet je Healy-apparaat ingeschakeld zijn ​​en moet het rechter led-lampje van je Healy knipperen.

Stappen probleemoplossing:

– Schakel Bluetooth uit en dan weer in op je smartphone

– Zorg ervoor dat de Healy is ingeschakeld, het groene led-lampje moet knipperen

– Sluit alle apps af en start de Healy-app helemaal opnieuw op. Een app afsluiten gaat op verschillende manieren, afhankelijk van je smartphone:

Bij oudere Android-smartphones moet je op de vierkante knop links of rechts van de startknop tikken (de positie van de knop is afhankelijk van je smartphone) en de apps van onder naar boven of van links naar rechts van het scherm vegen (de veegmethode is afhankelijk van de smartphone) Video op Vimeo: Een app afsluiten – oudere Android-smartphones

Bij nieuwere Android-smartphones moet je op de drie verticale lijnen of de vierkante knop (het type knop is afhankelijk van je smartphone) op de onderste navigatiebalk tikken en zo de apps van het scherm vegen, van onder naar boven Video op Vimeo: Een app afsluiten – nieuwere Android-smartphones

Bij oudere iPhones met een thuisknop moet je snel twee keer op de startknop tikken en vervolgens de apps van het scherm vegen, van onder naar boven Video op Vimeo: Een app afsluiten – oudere iPhones

Op nieuwere iPhones zonder thuisknop moet je van linksonder naar rechtsboven vegen en van onder naar boven de apps van het scherm vegen Video op Vimeo: Een app afsluiten – nieuwere iPhones zonder thuisknop

– Controleer de instellingen van je smartphone om te zien of alle machtigingen voor de Healy-app zijn geactiveerd

– Ga naar een gebied waar geen andere Bluetooth-apparaten actief zijn

– Voor een Healy hardware-reset uit: Houd de aan/uit-knop van je Healy apparaat gedurende 15-20 seconden ingedrukt totdat het groene led-lampje permanent gaat branden

– Als geen van deze stappen heeft geholpen, probeer dan het volgende: Apple iOS -> herstart de iPhone Android -> wis de Bluetooth-cache en -gegevens op de smartphone (tutorials over hoe je dit doet zijn online te vinden; als je hulp nodig hebt, neem dan contact op met de klantenservice van Healy).

-Verwijder de app en installeer deze opnieuw.

Zorg er altijd voor dat de Healy niet al verbonden is met een andere app, omdat het Healy-apparaat niet gelijktijdig verbonden kan zijn met zowel de Healy-app als de HealAdvisor Analyse-app. Sluit beide apps volledig af, start de Healy en start vervolgens de app die je met de Healy wilt gebruiken. iOS-specifiek: – Update de iOS-versie naar 14.0.2 of hoger. Oudere iOS-versies hebben minder stabiele Bluetooth-verbindingen met Healy.