Min Healy ansluter inte till Healy-appen. Problem med Bluetooth och anslutningar.

För att ansluta din Healy till din telefon måste Bluetooth vara aktivt på din smartphone och din Healy måste vara fulladdad. Dessutom måste din Healy vara nära telefonen (< 10 m) och får inte vara ansluten till en annan telefon. Dessutom måste platsdelning aktiveras, eftersom detta krävs för att lågenergi-Bluetooth ska kunna användas. Innan du startar Healy-appen eller HealAdvisor Analyse-appen måste din Healy vara påslagen och den högra lysdioden på din Healy ska blinka.

Steg för felsökning:

– Stäng av Bluetooth på din smartphone och slå sedan på det igen

– Kontrollera att din Healy är aktiverad. Den gröna LED-lampan ska blinka

– Stäng alla appar och starta om Healy-appen. Att stänga av en app helt görs på olika sätt, beroende på smartphone:

På äldre Android-smartphones måste du klicka på den fyrkantiga knappen antingen till vänster eller till höger om hemknappen (knappens position beror på den specifika telefonen) och svepa bort apparna från skärmen nedifrån och upp eller från vänster till höger (svepmetoden beror på den specifika smartphonen) Video på Vimeo: Så här avslutar du en app – äldre Android-smartphones

På nyare Android-smartphones måste du klicka på de tre vertikala linjerna eller den fyrkantiga knappen (knapptypen beror på vilken smartphone du har) i det nedre navigeringsfältet och svepa bort apparna från skärmen, nedifrån och upp Video på Vimeo: Så här stänger du av en app – nyare Android-smartphones

På äldre iPhones med en hemknapp klickar du snabbt på hemknappen två gånger och sveper bort apparna från skärmen, nedifrån och uppåt Video på Vimeo: Så här stänger du av en app – äldre iPhones

På nyare iPhones utan hemknapp sveper du från nedre vänstra hörnet upp till övre högra hörnet, och sveper sedan bort apparna från skärmen, nedifrån och uppåt Video på Vimeo: Så här stänger du av en app – äldre iPhones utan hemknapp

– Kontrollera i dina smartphone-inställningar om alla behörigheter för Healy-appen har aktiverats

– Förflytta dig till en plats där inga andra Bluetooth-enheter är aktiva

– Utför en återställning av Healy-maskinvaran: Håll strömknappen på din Healy intryckt i 15–20 sekunder tills den gröna lysdioden lyser med fast sken

– Prova följande om inget av dessa steg fungerar: Apple iOS -> starta om iPhone Android -> rensa Bluetooth-cachen och data på din smartphone (det finns handledning på nätet om hur du gör detta, kontakta Healys kundtjänst om du behöver hjälp).

– Avinstallera appen och installera om den.

Se alltid till att din Healy inte redan är ansluten till en annan app, eftersom Healy-enheten inte kan ansluta till både Healy-appen och HealAdvisor Analyse-appen samtidigt. Stäng ned båda apparna helt, starta din Healy och starta sedan appen som du vill använda med din Healy. iOS-specifikationer: – Var god uppdatera din iOS-version till 14.0.2 eller senare. Äldre iOS- versioner har mindre stabil Bluetooth-anslutning till Healy.