Min Healy kobler seg ikke til Healy-appen. Bluetooth og tilkoblingsproblemer.

For å koble Healy til smarttelefonen, må Bluetooth være aktiv på smarttelefonen din og Healy-en din må være fulladet. I tillegg må Healy være nær smarttelefonen (<10 m) og må ikke være koblet til en annen smarttelefon. I tillegg må posisjonsdeling være aktivert (dette er nødvendig for å kjøre Bluetooth Lavenergi). Før du starter Healy-appen eller HealAdvisor analyseappen, må Healy-en din være slått på, og lysdioden på høyre side på Healy-en din må blinke.

Feilsøkingstrinn:

– Slå Bluetooth av og på igjen på smarttelefonen din

– Forsikre deg om at Healy-enheten er slått på; den grønne LED-lampen må blinke

– Lukk alle apper og start Healy-appen på nytt Fullstendig lukking av en app fungerer på forskjellige måter, avhengig av smarttelefonen din:

På eldre Android-smarttelefoner må du klikke på den firkantede knappen enten til venstre eller høyre for hjem-knappen (knappens plassering avhenger av den aktuelle smarttelefonen) og sveipe appene fra skjermen fra bunn til topp eller fra venstre til høyre (sveipemetoden avhenger av den aktuelle smarttelefonen) Video på Vimeo: Slik avslutter du en app – eldre Android-smarttelefoner

På nyere Android-smarttelefoner må du klikke på de tre vertikale linjene eller den firkantede knappen (knapptypen avhenger av den aktuelle smarttelefonen) på den nederste navigasjonslinjen og sveipe appene fra skjermen, nederst til topp Video på Vimeo: Slik avslutter du en app – nyere Android-smarttelefoner

På eldre iPhones med en hjemknapp må du raskt klikke på hjemknappen to ganger og sveipe appene av skjermen, fra bunnen til toppen Video på Vimeo: Slik avslutter du en app – eldre iPhone smarttelefoner

På nyere iPhones uten hjemknapp, må du sveipe fra nederst til venstre til øverst til høyre og deretter sveipe appene fra skjermen, fra bunn til topp Video på Vimeo: Slik avslutter du en app – nyere iPhones uten hjemknapp

– Sjekk telefoninnstillingene dine for å se om alle nødvendige tillatelser for Healy-appen er aktivert

– Gå til et område der ingen andre Bluetooth-enheter er aktive

– Utfør an Healy maskinvare tilbakestilling: Trykk og hold Healy-strømknappen i 15–20 sekunder til den grønne LED-lampen lyser permanent

– Hvis ingen av disse trinnene fungerer for deg, prøv følgende: Apple iOS -> start iPhone Android på nytt -> tøm Bluetooth-bufferen og dataene på smarttelefonen (veiledninger om hvordan du gjør dette finner du online; hvis du trenger hjelp, ta kontakt med Healy kundestøtte).

– Avinstaller og installer appen på nytt.

Pass alltid på at Healy ikke allerede er koblet til en annen app, fordi Healy-enheten ikke kan kobles til både Healy-appen og HealAdvisor-analyseappen samtidig. Lukk begge appene helt, start Healy og start deretter appen du ønsker å bruke med Healy. iOS-spesifikasjoner: – Vennligst oppdater iOS-versjonen til 14.0.2 eller nyere. Eldre iOS-versjoner har en mindre stabil Bluetooth-tilkobling til Healy.