Hur vet jag vilken Healy-modell jag har?

Det finns fyra olika Healy-modeller. Var och en har specifika egenskaper. Följande översikt visar skillnaderna. Om du är osäker hjälper en supportmedarbetare från Healy World dig att identifiera rätt modell.

Healy-varianter

Version 1 – Hölje med gjuten plastklämma och utskärning i hörnet. Kompatibel med Healy Coil V2

Version 2 – Nytt hölje med plastklämma utan utbuktning. Kompatibel med Healy Coil V1

Version 3 – Hölje med plastklämma med utbuktningar och förbättrad tryckknapp (ny MCU). Kompatibel med Healy Coil V1, kompatibel med utbytesklämma

Version 4 – Bopla-hölje med metallklämma. Kompatibel med Healy Coil V1