Hvordan vet jeg hvilken Healy-modell jeg har?

Det finnes fire forskjellige Healy-modeller. Hver og en har spesifikke egenskaper. Følgende oversikt viser forskjellene. I tilfelle usikkerhet vil et Healy World Support-medlem hjelpe deg med å identifisere den riktige modellen.

Healy-varianter

Revisjon 1 – Hus med støpt plastklemme og utskjæring i hjørnet Kompatibel med Healy Coil V2

Revisjon 2 – Nytt hus med plastklips uten neser. Kompatibel med Healy Coil V1

Revisjon 3 – Hus med plastklemme med neser og forbedret trykknapp (Ny MCU). Kompatibel med Healy Coil V1COMPATIBLE med erstatningsklips

Revisjon 4–Bopla-hus med metallklips. Kompatibel med Healy Coil V1