På hvilket tidspunkt finner den individualiserte analysen for mikrostrømfrekvensene sted?

Avhengig av trinnet i det respektive Individualized Microcurrent Frequency (IMF)-programmet, utfører Healy-enheten enten en ny frekvensanalyse hvert 10. sekund (sanntid) eller analyserer tre frekvenser i trinnene, Resonance (fra et frekvensbånd) og Selection (fra en pool av frekvenser nøye utvalgt av en ekspert). Deretter analyseres fremdriften hvert 10. sekund til 95 % er nådd for den respektive frekvensen.