Accessoires

Hoe sluit je de armbandelektroden aan op de Healy en hoe plaats je ze op je pols?

Het maakt niet uit hoe je de armbandelektroden op de Healy (plus- of minpool) aansluit en welke pols op welke elektrode is aangesloten. Als er geen tintelingen worden gevoeld tijdens de applicatie, verhoog dan de intensiteit, bevochtig de armbanden, controleer de juiste positionering, schakel over naar hoge stroom in de HealAdvisor-app onder instellingen -> Healy […]

Hoe sluit je de armbandelektroden aan op de Healy en hoe plaats je ze op je pols? Read more

Het maakt niet uit hoe je de armbandelektroden op de Healy (plus- of minpool) aansluit en welke pols op welke elektrode is aangesloten. Als er geen tintelingen worden gevoeld tijdens de applicatie, verhoog dan de intensiteit, bevochtig de armbanden, controleer de juiste positionering, schakel over naar hoge stroom in de HealAdvisor-app onder instellingen -> Healy

Kan ik zelfklevende elektroden en polsbandjes die ik bij een ander bedrijf heb gekocht, gebruiken bij Healy?

Om veilige en optimale prestaties te garanderen, gebruik je alleen accessoires die rechtstreeks bij Healy World of bij een erkende derde leverancier zijn gekocht.

Kan ik zelfklevende elektroden en polsbandjes die ik bij een ander bedrijf heb gekocht, gebruiken bij Healy?  Read more

Om veilige en optimale prestaties te garanderen, gebruik je alleen accessoires die rechtstreeks bij Healy World of bij een erkende derde leverancier zijn gekocht.

Ik heb huidirritaties gehad na toepassing van microstroom via elektroden

Een gevoelige en droge huid kan soms geïrriteerd raken door microstroomtoepassingen. Gebruik onder de elektroden een vochtige katoenen doek; hierdoor krijg je een optimale geleiding. Zorg er voor dat de elektroden goed contact maken met de huid en verlaag zo nodig de intensiteit van het programma. Voor het effect van microstromen is het van belang

Ik heb huidirritaties gehad na toepassing van microstroom via elektroden Read more

Een gevoelige en droge huid kan soms geïrriteerd raken door microstroomtoepassingen. Gebruik onder de elektroden een vochtige katoenen doek; hierdoor krijg je een optimale geleiding. Zorg er voor dat de elektroden goed contact maken met de huid en verlaag zo nodig de intensiteit van het programma. Voor het effect van microstromen is het van belang

Ik voel niets bij de armbanden of kleefelektroden, zelfs niet bij 100% intensiteit.

Controleer of alles goed is aangesloten en gebruik een vochtige katoenen doek onder de armbanden, dit zal de geleiding verbeteren. Het is belangrijk voor de effectiviteit van de toepassing dat de cirkel, waarmee de voortgang op het scherm wordt aangegeven, wit is. In dat geval is er sprake van stroom – als er geen stroom

Ik voel niets bij de armbanden of kleefelektroden, zelfs niet bij 100% intensiteit. Read more

Controleer of alles goed is aangesloten en gebruik een vochtige katoenen doek onder de armbanden, dit zal de geleiding verbeteren. Het is belangrijk voor de effectiviteit van de toepassing dat de cirkel, waarmee de voortgang op het scherm wordt aangegeven, wit is. In dat geval is er sprake van stroom – als er geen stroom

Moet ik elektroden gebruiken om een Healy-frequentieprogramma toe te passen?

De microstroom met de frequenties van de Healy-frequentieprogramma’s wordt met elektroden op het lichaam overgebracht. Als er geen elektroden worden gebruikt, wordt alleen de informatie van de frequenties naar het informatieveld gezonden en wordt het door de generator opgewekte frequentiegemoduleerde magnetische veld naar het bio-energetisch veld gezonden. Met de HealAdvisor Analyse-app wordt de informatie altijd

Moet ik elektroden gebruiken om een Healy-frequentieprogramma toe te passen? Read more

De microstroom met de frequenties van de Healy-frequentieprogramma’s wordt met elektroden op het lichaam overgebracht. Als er geen elektroden worden gebruikt, wordt alleen de informatie van de frequenties naar het informatieveld gezonden en wordt het door de generator opgewekte frequentiegemoduleerde magnetische veld naar het bio-energetisch veld gezonden. Met de HealAdvisor Analyse-app wordt de informatie altijd

Hoe kom ik aan de garantie voor de armbanden?

Als de armbanden beschadigd of defect zijn, neem dan contact op met de ondersteuning. Stuur een gedetailleerde beschrijving van het probleem en stuur zo nodig foto’s mee. We zullen elke melding apart bekijken. Indien nodig worden de armbanden vervangen.

Hoe kom ik aan de garantie voor de armbanden? Read more

Als de armbanden beschadigd of defect zijn, neem dan contact op met de ondersteuning. Stuur een gedetailleerde beschrijving van het probleem en stuur zo nodig foto’s mee. We zullen elke melding apart bekijken. Indien nodig worden de armbanden vervangen.