Categorie: HealAdvisor-app

De HealAdvisor-app vraagt in twee gevallen om toegang tot de foto’s. Een daarvan is wanneer je ‘een foto uploaden vanaf het apparaat’ voor je account of voor een dierenprofiel hebt geselecteerd. Het andere geval is wanneer je de QR-code van het Healy-apparaat moet scannen bij het starten van de Healy Demo Experience. De HealAdvisor-app vraagt …

Waarom vraagt de HealAdvisor-app om toegang tot mijn foto’s, bestanden en locatie? Lees verder »

De Bioenergetic Vitalization-programma’s zijn ontworpen om de revitalisering te ondersteunen door het Bio-energetisch Veld te harmoniseren om je energie en vitaliteit te verhogen. Ze bieden ook een combinatie van revitaliseringstips uit verschillende welzijnsdomeinen en een zoekfunctie om snel de juiste Individualized Microcurrent Frequency (IMF) Healy-programma’s te vinden om het Bio-energetisch Veld te harmoniseren. Daarnaast zijn …

Wat doet de HealAdvisor Bioenergetic Vitalization Module of wat is het doel van deze module? Lees verder »