Kategori: HealAdvisor-app

HealAdvisor-appen vil be om tilgang til bildene dine i to tilfeller. Den ene er når du velger «last opp et bilde fra enheten» for kontoen din eller en dyreprofil. Den andre er når du trenger å skanne QR-koden til Healy-enheten når du starter Healy demo-opplevelsen. HealAdvisor-appen ber ikke om filer eller plasseringstillatelser.

Du kan oppdatere HealAdvisor-appen slik: Gå til App Store eller Play Store på den mobile enheten din, søk etter HealAdvisor-appen og klikk på Oppdater. Hvis Oppdater-knappen ikke vises, har du allerede den nyeste versjonen installert. Vi anbefaler å aktivere automatisk oppdatering i innstillingene for enheten din.

Programmene for Bioenergetisk Vitalisering er designet for å støtte revitaliseringen ved å harmonisere det bioenergetiske feltet for å øke energien og vitaliteten din. Det tilbyr også en kombinasjon av revitaliseringstips fra ulike velværefelt og en søkefunksjon for raskt å finne de riktige Individualized Microcurrent Frequency (IMF) Healy-programmene for å harmonisere det bioenergetiske feltet. I tillegg …

Hva gjør HealAdvisor-modulen Bioenergetisk Vitalisering, og hva er hensikten med denne modulen? Les mer »