Hva gjør HealAdvisor-modulen Bioenergetisk Vitalisering, og hva er hensikten med denne modulen?

Programmene for Bioenergetisk Vitalisering er designet for å støtte revitaliseringen ved å harmonisere det bioenergetiske feltet for å øke energien og vitaliteten din. Det tilbyr også en kombinasjon av revitaliseringstips fra ulike velværefelt og en søkefunksjon for raskt å finne de riktige Individualized Microcurrent Frequency (IMF) Healy-programmene for å harmonisere det bioenergetiske feltet. I tillegg er det 12 spesielle Healy IMF-programmer i programgruppen Bioenergetisk Vitalisering. Det kan derfor hjelpe med å forbedre daglig Holistic Health og trening.