Vad gör HealAdvisor-modulen Bioenergetic Vitalization, eller vad är syftet med denna modul?

Bioenergetic Vitalization-programmen är utformade för att stödja din revitalisering genom att harmonisera det bioenergetiska fältet för att öka din energi och vitalitet. Den erbjuder också en kombination av revitaliseringstips från olika wellnessområden och en sökfunktion för att snabbt hitta rätt Healy-program för Individualized Microcurrent Frequency (IMF) för att harmonisera det bioenergetiska fältet. Dessutom finns det 12 speciella Healy IMF-program i programgruppen Bioenergetic Vitalization. Det kan därför vara till hjälp för att förbättra den dagliga holistiska hälsan och konditionen.