Kategori: HealAdvisor-appen

HealAdvisor-appen kommer att be om tillgång till bilderna i två fall. En är när du väljer “ladda upp ett foto från enhet” för ditt konto eller en djurprofil. Den andra är när du behöver skanna QR-koden på Healy-enheten när du startar Healy Demo Experience. HealAdvisor-appen ber inte om tillstånd för filer eller platser.

Så här uppdaterar du HealAdvisor-appen: Gå till App Store eller Play Store på din mobila enhet, sök efter HealAdvisor-appen och klicka på Uppdatera. Om uppdateringsknappen inte visas har du redan installerat den senaste versionen. Vi rekommenderar att du aktiverar automatiska uppdateringar i enhetens inställningar.

Bioenergetic Vitalization-programmen är utformade för att stödja din revitalisering genom att harmonisera det bioenergetiska fältet för att öka din energi och vitalitet. Den erbjuder också en kombination av revitaliseringstips från olika wellnessområden och en sökfunktion för att snabbt hitta rätt Healy-program för Individualized Microcurrent Frequency (IMF) för att harmonisera det bioenergetiska fältet. Dessutom finns det …

Vad gör HealAdvisor-modulen Bioenergetic Vitalization, eller vad är syftet med denna modul? Läs mer »