Hvorfor ber HealAdvisor-appen om tilgang til bildene, filene og plasseringen min?

HealAdvisor-appen vil be om tilgang til bildene dine i to tilfeller. Den ene er når du velger «last opp et bilde fra enheten» for kontoen din eller en dyreprofil. Den andre er når du trenger å skanne QR-koden til Healy-enheten når du starter Healy demo-opplevelsen. HealAdvisor-appen ber ikke om filer eller plasseringstillatelser.